|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
mrbungle Profesionalni pružitelj užitaka :D

| Naslov: Umro Michael Jackson pet lip 26, 2009 2:07 pm | |
| Nije Metal, ali je stvarno bio povijesna licnost pop muzike.. R.I.P.  |
|
 | |
Shadowchild Opasni ševodeličar :D

| Naslov: Re: Umro Michael Jackson pet lip 26, 2009 2:08 pm | |
| bome jest i svak mu čast kako pleše i kakvu je muziku radio eto...počivao u miru |
|
 | |
Mile Opasni ševodeličar :D

| |
 | |
Crobadass Pimp Foruma

| Naslov: Re: Umro Michael Jackson pet lip 26, 2009 2:54 pm | |
| zal mi je kaj je covek vmrl,ipak je pridonjel pop muzike i glazbe opcenito,i legenda je,zato Rest In Peace Jackie. _________________ Can you take me high enough To fly me over yesterday Can you take me high enough It's never over, the yesterday is just a memory And I don't want to live without you anymore Can't you see I'm in misery and you know for sure I would live and die for you Now, I know just what to do when you call me baby.
|
|
 | |
metal_warrior Blekeruša Foruma

| Naslov: Re: Umro Michael Jackson sub lip 27, 2009 10:37 am | |
| On je uz još neke starije glazbenike i glazbenice stvorio pravu pop glazbu, a ne ta prokleta današnja mladež kojoj neko napiše fakin glupi retard tekst, neku jadnu glazbu, i oni to nazivaju popom. O talentu tih današnjih picajzla da i ne govorim. -.- R.I.P |
|
 | |
eradication8 Forumska kurva :D

| Naslov: Re: Umro Michael Jackson sub lip 27, 2009 12:52 pm | |
| |
|
 | |
nekros Forumska kurva :D

| Naslov: Re: Umro Michael Jackson sub lip 27, 2009 1:41 pm | |
| |
|
 | |
Lamprophony Opasni ševodeličar :D

| Naslov: Re: Umro Michael Jackson pet srp 31, 2009 1:12 pm | |
| R.I.P. Stvarno mi je žal kaj je tak talentirana osoba poginula, ali ipak, već je izblijedel pa... _________________ Every time that I look in the mirror All these lines on my face getting clearer The past is gone It went by like dust to dawn Isn't that the way Everybody's got their dues in life to pay
|
|
 | |
Dragon's Child Forumska kurva :D

| Naslov: Re: Umro Michael Jackson sub kol 01, 2009 8:37 am | |
| pa on je doslovno izblijedio, ne?  al salu na stranu... njegova muzika nije. nakon smrti je postao jos veci, a uostalom, to tak i ide sa svim dobrim glazbenicima cija muzika nest vrijedi. r.i.p. _________________ Let me know where to find you Why should I care to find you You left me alone in this House of Dust Your heaven will not receive you Nobody will believe you I'm setting the Flame to this House of Dust
|
|
 | |
Lamprophony Opasni ševodeličar :D

| |
 | |
Nirnaeth Admin
 | Naslov: Re: Umro Michael Jackson uto kol 04, 2009 1:53 am | |
| Ma neće on tako lako izbljedit  , a tragedija je dok neko ima takav život i tako završi , r.i.p _________________ Some people like to kiss, some people like to hug, Some lesbians like eating each other's shit out of a cup Some people say "i love you," some even shout it out Some people puke semi-digested shit into each other's mouth
|
|
 | |
|